Класика – це завжди добре!

Обробна дошка і гострий ніж - це обов'язкові атрибути кухні, без яких неможна уявити процес готування. Без них як без рук. Це універсальні «солдати» та за сумісництвом обов'язкові атрибути будь-якої кухні.
Дошка та ніж для хліба - чи так вони вже необхідні.
Почнемо з королеви кухні - дошки, без участі якої не обходиться навіть примітивне приготування бутербродів.

Для нарізки хліба краще використовувати дошки з дерева з канавками.

Чому з дерева?
Незмінні якості дерева – гігієнічність, довговічність, а також важливий фактор – екологічність.
Ножі на такій дошці зовсім не тупляться, а за рахунок того, що хліб – це сухий продукт, дошка не так часто піддається миттю у воді та довше прослужить.

Навіщо канавки?
У них збираються хлібні крихти, що забезпечує чистоту та порядок на Вашій кухні.
Як мінімум – це зручно!

Ніж для хліба. Який він має бути.
Для хлібного ножа характерне довге та вузьке лезо із зубцями. Завдяки зубчастій ріжучій кромці, хлібний ніж відмінно справляється з будь-яким видом хліба та випічки, акуратно розрізаючи хрустку скоринку. Також за допомогою подібного ножа зручно розрізати бісквіт чи будь-яку іншу випічку на коржі, роблячи поздовжні розрізи.

Як правильно використовувати зубчастий ніж для нарізки хліба?
- По-перше, тримайте ніж рівно, це полегшить пиляння та дозволить отримати рівні шматки.
- По-друге, намагайтеся не дуже сильно тиснути на ніж, намагайтеся просто пиляти ним взад-вперед.

Все це вимагатиме невеликої практики, але техніка сама по собі зовсім нескладна, і ви її обов'язково швидко освоїте!

(098) 196-83-29 | (066) 594-01-43

bellissohome@gmail.com