Багетниця «Стандарт»

385,00
грн.
450,00
грн.
Евріка! Тепер не потрібно ламати багет, щоб зберегти його свіжість до ранку.
Вихід знайдено!

Багетниця з бавовни допоможе зберегти такий смачний багет цілим, а не з двох половинок.

Характеристики
Технологія
Умови використання

Характеристики

Виробник: Україна

Матеріал: 100% бавовна (2 шари); 100% п/е (харчовий перфорований)

Розмір: 60×15×5 см

Технологія

Тільки наші хлібниці мають унікальну тришарову технологію збереження свіжості хліба! Це не просто мішечок з бавовни. Наша хлібниця складається з 3-х шарів.

Перший шар (внутрішній) – це 100% бязь (натуральна бавовняна тканина, що контактує безпосередньо з продуктом)
Другий шар (середній) – це вологоутримуючий шар (харчова мембрана з отворами для циркуляції повітря)
Третій шар (зовнішній) – це 100% бавовна (натуральна тканина, що надає хлібниці шарму та радує око).

Ця технологія дозволяє подовжувати життя Вашому найулюбленішому продукту втричі довше, ніж зазвичай.
Завдяки мембрані хліб затримує в собі стільки вологи, скільки йому потрібно, щоб не черствіти, а завдяки отворам і циркуляції повітря не розмножуються бактерії і, таким чином, хліб не пліснявіє.

Умови використання

  1. У хлібницю кладеться ТІЛЬКИ повністю вистигший продукт!
  2. Вийняти хліб з магазинної упаковки або поліетилену.
  3. Покласти хліб на зберігання у Хлібницю (без упаковки).
  4. Білий хліб покласти окремо від Чорного (у різні хлібниці).
  5. Якщо температура в будинку перевищує 28°С (літній період) рекомендуємо покласти хлібничку в холодильник.
  6. При забрудненні мішка його слід випрати руками при 30°С або на режимі делікатне прання у пральній машині, розкласти внутрішній та зовнішній мішок, висушити, попрасувати з паром тканину та знову використовувати.
Дивіться також