Користь круп для раціону дорослої людини
Користь різних круп полягає ще в тому, що вони містять складні вуглеводи і білки, які добре засвоюються навіть після теплової обробки. Напевно, тому у російських богатирів були такі видатні постаті. Готову кашу заправляли вершковим маслом, конопляною або лляною олією.
Каші повинні бути невід'ємною частиною раціону кожної людини.
Чи часто люди їдять каші? Напевно ні. Але ж каші дуже важливі для раціону. Білок, що міститься в крупах, навіть після варіння, прекрасно засвоюється організмом людини. Незаперечна користь круп полягає в тому, що вони багаті вітамінами, вуглеводами та іншими корисними речовинами, крім того, крупи є для організму чудовим джерелом енергії.
Жоден раціон людини, яка веде здоровий спосіб життя, не обходиться без крупи. Каша - це фундамент правильного харчування. Її ще називають прародителькою хліба, бо варити кашу люди навчилися раніше, ніж пекти хліб.
Крупи - цє цілісні або подроблені зерна злакових, круп'яних та бобових культур, тому асортимент круп, які можна вживати в їжу, обмежується тільки різноманітністю рослин даних видів.