Мішечок для зберігання ковбаси та сиру

430,00
грн.
Ковбаса вважається однією з найпопулярніших закусок в усьому світі. Її готують з яловичини, телятини, курки, свинини, індичатини і конини.
Нарешті не потрібно замотувати ковбасу в плівку, шукати пергаментний папір або бігати за фольгою! Мішечок для зберігання ковбаси замінить всі ці маніпуляції з легкістю.

Чим же він такий гарний?
Внутрішня частина мішка складається з натуральної бязі, обробленої бджолиним воском з додаванням олії жожоба і соснової смоли.
У чому ж принадність такого методу?
По-перше, натуральні інгредієнти мають антисептичні властивості.
По-друге, віск не дає ковбасі поширювати аромати по всьому холодильнику і, таким чином, кожен продукт пахне своїм, притаманним тільки йому запахом.
По-третє - зручність! Не потрібно щоразу купувати нову плівку або пергамент. Мішечок для ковбаси можна прати!!!
Наш мішок не розгортається (віск має властивість прилипати (закриватися)), його зручно як діставати, так і класти назад в холодильник.

Віск - природний антисептик, що допускає циркуляцію повітря.
Соснова смола - природний антисептик, надає еластичність воску.
Олія жожоба - природний антиоксидант. Завдяки високій стійкості до окислення, запобігає появі і розмноженню бактерій.

Виробник: Україна

Матеріал: зовнішній мішок: льон - 100%; внутрішній мішок: бавовна - 100% провоскована (бджолиний віск; соснова смола, масло жожоба)

Розмір: 33 х 20 см