Ковбаса вважається однією з найпопулярніших закусок в усьому світі. Її готують з яловичини, телятини, курки, свинини, індичатини і конини. Нарешті не потрібно замотувати ковбасу в плівку, шукати пергаментний папір або бігати за фольгою! Мішечок для зберігання ковбаси замінить всі ці маніпуляції з легкістю.
Чим же він такий гарний? Внутрішня частина мішка складається з натуральної бязі, обробленої бджолиним воском з додаванням олії жожоба і соснової смоли. У чому ж принадність такого методу? По-перше, натуральні інгредієнти мають антисептичні властивості. По-друге, віск не дає ковбасі поширювати аромати по всьому холодильнику і, таким чином, кожен продукт пахне своїм, притаманним тільки йому запахом. По-третє - зручність! Не потрібно щоразу купувати нову плівку або пергамент. Мішечок для ковбаси можна прати!!! Наш мішок не розгортається (віск має властивість прилипати (закриватися)), його зручно як діставати, так і класти назад в холодильник.
Віск - природний антисептик, що допускає циркуляцію повітря. Соснова смола - природний антисептик, надає еластичність воску. Олія жожоба - природний антиоксидант. Завдяки високій стійкості до окислення, запобігає появі і розмноженню бактерій.
Виробник: Україна
Матеріал: зовнішній мішок: льон - 100%; внутрішній мішок: бавовна - 100% провоскована (бджолиний віск; соснова смола, масло жожоба)
Розмір: 33 х 20 см
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності. Детальніше >