Отже, для чого потрібен мішок для сиру? У чому його переваги? У чому ми зберігаємо вдома сир?
У кращому випадку, у провощеному папері, в якому принесли продукт з магазину. Папір - це справа хороша, але ненадійна ... Він розгортається в холодильнику, наш сир набирається запахів, обвітрюється, вбирає в себе зайве, і їмо ми вже не сир, а мікс продуктів на основі сиру.
Наш мішок не розгортається (віск має властивість прилипати (закриватися)), його зручно як діставати, так і класти назад в холодильник. Сир не набирається зайвих запахів і не віддає свої. Зберігається довше за рахунок того, що склад воскування володіє потужними антибактеріальними властивостями, що не дозволяє мікробам розвиватися.
Віск - природний антисептик, що допускає циркуляцію повітря. Соснова смола - природний антисептик, надає еластичність воску. Олія жожоба - природний антиоксидант. Завдяки високій стійкості до окислення, запобігає появі і розмноженню бактерій.
Характеристики
Умови використання
Характеристики
Виробник: Україна
Матеріал: зовнішній мішок: льон - 100%; внутрішній мішок: бавовна - 100% провоскована (бджолиний віск; соснова смола, масло жожоба)
Розмір: 33 х 20 см
Умови використання
Покласти сир на зберігання. Догляд:внутрішній провоскований мішок витягнути, помити (вручну теплою водою (при сильному забрудненні можна потерти губкою), дати стекти воді. Зовнішній мішок - при забрудненні випрати (вручну при 30°С), висушити, попрасувати.
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності. Детальніше >