Мішечок для зберігання сиру та ковбаси

430,00
грн.
Отже, для чого потрібен мішок для сиру?
У чому його переваги?
У чому ми зберігаємо вдома сир?

У кращому випадку, у провощеному папері, в якому принесли продукт з магазину. Папір - це справа хороша, але ненадійна ... Він розгортається в холодильнику, наш сир набирається запахів, обвітрюється, вбирає в себе зайве, і їмо ми вже не сир, а мікс продуктів на основі сиру.

Наш мішок не розгортається (віск має властивість прилипати (закриватися)), його зручно як діставати, так і класти назад в холодильник. Сир не набирається зайвих запахів і не віддає свої. Зберігається довше за рахунок того, що склад воскування володіє потужними антибактеріальними властивостями, що не дозволяє мікробам розвиватися.

Віск - природний антисептик, що допускає циркуляцію повітря.
Соснова смола - природний антисептик, надає еластичність воску.
Олія жожоба - природний антиоксидант. Завдяки високій стійкості до окислення, запобігає появі і розмноженню бактерій.

Виробник: Україна

Матеріал: зовнішній мішок: льон - 100%; внутрішній мішок: бавовна - 100% провоскована (бджолиний віск; соснова смола, масло жожоба)

Розмір: 33 х 20 см