Букова дошка для хліба - це кухонний інвентар, який використовується для нарізання та подачі хліба різних видів. Дошка має прямокутну форму, товщина становить близько 2 см. ЇЇ рівна поверхня дозволяє без проблем нарізати хліб на шматки однакового розміру, а її розміри дозволять зручно нарізати навіть багет. За необхідності ви зможете елегантно подати закуски; дошка добре підійде як сервірувальна таця для їжі. Переваги букових дощок: - матеріал, з якого виготовлена дошка, дуже міцний та стійкий до вологи, а також на 100% екологічний; - дошка не вступає в реакцію з продуктами харчування і повністю безпечна для здоров'я; - бук не вбирає воду, запахи, тому на поверхні не залишаються бактерії; - на них при необхідності можна поставити гарячі каструлі, такий кухонний аксесуар абсолютно не боїться перепаду температур; - дошки легко миються, швидко сохнуть та зберігають гігієнічність виробу.
Характеристики
Умови використання
Характеристики
Виробник: Україна
Матеріал: Бук
Розмір: 40х30х2 см
Умови використання
- не можна використовувати для відбивання м’яса кухонним молотком; - не слід використовувати одну обробну дошку для всіх продуктів, а варто придбати декілька - окремо для м’яса, овочів та хліба; - не слід мити дошку в посудомийній машині. Для догляду підійде м’яка губка та миюче з нейтральним Ph та просте ополіскування проточною водою.
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності. Детальніше >