Торцева дошка (Дуб+Ясень)

700,00
грн.
Торцева обробна дошка – це важливий, функціональний та надійний інструмент для будь-якої кухні.
Особливість такого виробу — не лише автентичний вигляд, а й довготривале користування. На торцевих дошках порівняно зі звичайними не залишається порізів від ножа.
У ній волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошок. Кромка ножа не розрізає, а розсуває торцеві волокна, не пошкоджуючи їх.
У чому перевага? При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і вимагають рідкішого заточування.
Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після різу «змикаються», а покриття маслом з бджолиним воском захищає від проникнення бактерій всередину волокон.

• дуб. Не потребує окремого представлення. Його текстура є звичною для наших інтер'єрів. Але найважливіше те, що він міцний та зносостійкий. Дуб має дубильні речовини, здатні знищити мікроби, що проникли в його пори;
• ясень. За якісними характеристиками не поступається дубу, а за стійкістю до деформацій від механічних пошкоджень навіть випереджає його. З нього вийде чудова дошка не тільки для різання овочів, а й інтенсивної роботи сокиркою;

Окрім того ці породи деревини мають природні антисептичні властивості.
Характеристики
Умови використання

Характеристики

Виробник: Україна

Матеріал: дуб+ясен

Умови використання

• Після використання протерти вологою губкою (можна з миючим засобом), а потім витерти насухо рушником.
• Не рідше одного разу на місяць змащувати дошку лляним або мінеральним маслом.
• Зберігати і сушити торцеву дошку необхідно вдалині від джерел тепла (краще на ребрі).
• Не класти гаряче на дошку і не тримати поблизу або над парою.
• Не залишати дошку на тривалий час у вологому стані, під прямими сонячними променями.
• Уникати різкого перепаду температур.
Забороняється!
• Використання для обробки дошки харчових олій: соняшникова і оливкова.
• Миття в посудомийній машині