Торцева обробна дошка – це важливий, функціональний та надійний інструмент для будь-якої кухні. Особливість такого виробу — не лише автентичний вигляд, а й довготривале користування. На торцевих дошках порівняно зі звичайними не залишається порізів від ножа. У ній волокна дерева розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошок. Кромка ножа не розрізає, а розсуває торцеві волокна, не пошкоджуючи їх. У чому перевага? При використанні торцевої дошки ножі довше залишаються гострими і вимагають рідкішого заточування. Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після різу «змикаються», а покриття маслом з бджолиним воском захищає від проникнення бактерій всередину волокон.
• дуб. Не потребує окремого представлення. Його текстура є звичною для наших інтер'єрів. Але найважливіше те, що він міцний та зносостійкий. Дуб має дубильні речовини, здатні знищити мікроби, що проникли в його пори; • ясень. За якісними характеристиками не поступається дубу, а за стійкістю до деформацій від механічних пошкоджень навіть випереджає його. З нього вийде чудова дошка не тільки для різання овочів, а й інтенсивної роботи сокиркою;
Окрім того ці породи деревини мають природні антисептичні властивості.
Виробник: Україна
Матеріал: дуб+ясен
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності. Детальніше >